loader
info@e-mesitis.com 210.42.27.143 / 210.41.90.703-4

Μοναδικές Υπηρεσίες

Μοναδικές Υπηρεσίες

Άμεση Εξυπηρέτηση

Η διαρκής και καταξιωμένη παρουσία μας στο χώρο της κτηματαγοράς, μας έχει τροφοδοτήσει με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων και μία σοβαρή λίστα αποφασισμένων και φερέγγυων ενδιαφερομένων, που εμείς καλούμαστε να "παντρέψουμε" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για τις δύο πλευρές.

Το κτηματομεσιτικό γραφείο "Μανιάτης & Συνεργάτες" έχει στην κατοχή του ένα εξαιρετικά σύγχρονο και αναβαθμισμένο μηχανογραφικό σύστημα που παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις ζητήσεις των πελατών μας άμεσα και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέγγιση στο επιθυμητό ακίνητο. Επιπροσθέτως η άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες του συνεχούς ανανεωμένου χαρτοφυλακίου ακινήτων που διαθέτουμε, η διαρκής και ποικιλότροπη προβολή όλων των ακινήτων που μας εμπιστεύεστε και η ταχύτατη ανταπόκριση των συνεργατών μας σε πολύ μεγάλο αριθμό ζητήσεων καθημερινά, αυξάνει τις πιθανότητες πώλησης ή μίσθωσης αυτών και είμαστε σε θέση να περηφανευόμαστε ότι αγωνιζόμαστε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς ακόμη και κάτω από την υφιστάμενη οικονομική κρίση.

Νομική Υποστήριξη

Συνεργαζόμαστε με ικανότατους νομικούς συνεργάτες και συμβολαιογράφους οι οποίοι ασχολούνται και γνωρίζουν άριστα τις εκάστοτε νομικές η φορολογικές ιδιαιτερότητες καθώς συμβαίνει να αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα μεταβίβασης των ακινήτων με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές πολλοί πελάτες να αγνοούν κινδύνους που τυχόν μπορεί να κρύβονται πίσω από φορολογικούς ή άλλους νόμους. Ο πελάτης του γραφείου μας απολαμβάνει αυτής της ενημέρωσης έχοντας πολλές φορές σημαντικό όφελος γεγονός που αποτελεί τις περισσότερες φορές τον ακρογωνιαίο λίθο μιας αγοραπωλησίας.

Τεχνική Υποστήριξη

Καθώς όλοι γνωρίζουμε κυρίως η πώληση ενός ακινήτου αλλά και η ενοικίαση πλέον συνοδεύεται από πλήθος πιστοποιητικών που καλείται να διεκπεραιώσει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης. Βρισκόμαστε πάλι δίπλα σας να σας απαλλάξουμε από ταλαιπωρία, σπατάλη πολύτιμου χρόνου και εξόδων καθώς ικανοί, έμπειροι και ταχύτατοι μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων σε διαρκή συνεργασία με το κτηματομεσιτικό Γραφείο "Μανιάτης & Συνεργάτες" σας παρέχουν αυτήν την υπηρεσία. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών, βεβαιώσεις ν.4178/2013, τακτοποιήσεις αυθαιρεσιών, εκδόσεις αδειών λειτουργίας καταστημάτων, αυτοψίες, διερεύνηση φακέλου ακινήτου στην πολεοδομία, νομιμοποιήσεις, πιστοποιητικά ηλεκτρολόγων και ότι άλλο απαιτείται προκειμένου να έρθει σε πέρας η τελική συμφωνία.

Χρηματοδότηση

Ύστερα από ενδελεχή έρευνα έχετε αποφασίσει την αγορά ακινήτου αλλά προβληματίζεστε όσον αφορά τη χρηματοδότησή του. Αναρωτιέστε αν μπορείτε να πάρετε κάποιο τραπεζικό δάνειο; Δεν ξέρετε σε ποιον να απευθυνθείτε και δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου να επισκεφτείτε όλες τις τράπεζες για να ενημερωθείτε. Έχουμε τη λύση και σε αυτό!!! Η συνεργασία του γραφείου μας με εξειδικευμένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους αναλαμβάνει τη διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικών δανείων με γνώμονα πάντα το συμφέρον σας χωρίς καμία επιβάρυνση από μέρους σας, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες.

Ανακαινίσεις – Επισκευές

Αγοράσατε μόλις ένα ακίνητο που χρήζει ανακαίνισης και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Θέλετε να έχετε μια εικόνα του οικονομικού μεγέθους που θα κυμανθεί η ανακαίνιση ή η επισκευή του; Σκέφτεστε σε ποιον να απευθυνθείτε; Δεν έχετε καθόλου χρόνο να ασχοληθείτε με την εύρεση συνεργείων ή ακόμη και την επίβλεψη αυτών; Θέλετε απλά να παραδώσετε το σπίτι σας βαμμένο και καθαρό επειδή μόλις το μισθώσατε αλλά δεν βρίσκετε κάποιον φερέγγυο ελαιοχρωματιστή να διεκπεραιώσει την εργασία γρήγορα, αξιόπιστα και πάνω από όλα οικονομικά; Μη διστάσετε να μας καλέσετε για να σας προτείνουμε τα εξειδικευμένα συνεργεία που συνεργαζόμαστε και να σας βγάλουμε από τον κόπο εξασφαλίζοντάς σας χρόνο και χρήμα.

Ασφαλίσεις

Το γραφείο μας εδώ και 25 συνεχή έτη παρέχει προϊόντα ασφάλισης. Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους και τους πιο φερέγγυους ασφαλιστικούς οργανισμούς μας παρέχει τη δυνατότητα να εκθέτουμε σε εσάς τους πελάτες μας τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα κάλυψης είτε αφορούν το ακίνητό σας, αλλά και το αυτοκίνητό σας και πάνω από όλα εσάς τους ίδιους.

Φοιτητόσπιτα

Συγχαρητήρια!!!! Το παιδί σας πέτυχε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ή αποφασίσατε να το εγγράψετε σε ένα από κέντρα εκπαίδευσης που εδρεύουν στον Πειραιά και τις γύρω περιοχές και θα πρέπει τώρα να φροντίσετε για τη διαμονή του. To κτηματομεσιτικό γραφείο Μανιάτης & Συνεργάτες με μια παράδοση 20 ετών δίπλα στους φοιτητές και σπουδαστές έχει στεγάσει εκατοντάδες νέους και νέες που απομακρύνονται λόγω σπουδών από την οικογένειά τους. Είμαστε κοντά στους γονείς καταλαβαίνοντας τους φόβους και τις αγωνίες σας και προσπαθούμε μαζί να βρούμε τη καλύτερη δυνατή λύση στέγασης για το κάθε παιδί που είναι μοναδικό. Λόγω του ότι αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που έχουν όλες οι οικογένειες που έρχονται από την επαρχία και τα νησιά μας όπως είναι η έλλειψη χρόνου, προσπαθούμε πάντα να εξυπηρετούμε άμεσα και επιπλέον είμαστε σε θέση να παρέχουμε και άλλης φύσης βοήθεια όπως ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, ελαιοχρωματιστή προκειμένου το νέο σας φοιτητόσπιτο να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα έτοιμο και να φιλοξενήσει τον αυριανό μας επιστήμονα.

Maniatis & Associates Tηλ: 210.42.27.143 / 210.41.90.703-4

Loading...