Προφίλ

Τεχνική Υποστήριξη

Είναι ευρέως γνωστό ότι κυρίως η πώληση ενός ακινήτου αλλά και η ενοικίαση πλέον συνοδεύεται από πλήθος πιστοποιητικών που καλείται να διεκπεραιώσει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης.

Βρισκόμαστε πάλι δίπλα σας να σας απαλλάξουμε από ταλαιπωρία, σπατάλη πολύτιμου χρόνου και εξόδων καθώς ικανοί, έμπειροι και ταχύτατοι μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων σε διαρκή συνεργασία με το κτηματομεσιτικό Γραφείο "Μανιάτης & Συνεργάτες" σας παρέχουν αυτήν την υπηρεσία.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών, βεβαιώσεις νομιμότητας, ηλεκτρονική ταυτότητα, τακτοποιήσεις αυθαιρεσιών, εκδόσεις αδειών λειτουργίας καταστημάτων, αυτοψίες, διερεύνηση φακέλου ακινήτου στην πολεοδομία, νομιμοποιήσεις, πιστοποιητικά ηλεκτρολόγων και ότι άλλο απαιτείται προκειμένου να έρθει σε πέρας η τελική συμφωνία.

Maniatis-Associates

Μανιάτης & ΣυνεργάτεςΤο γραφείο μας λειτουργεί με προκαθορισμένα ραντεβού καθημερινά 9:00-20:00, Τετάρτη: 9:00-18:00 και Σάββατο: 9:00-13:00*

*σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση γίνονται υποδείξεις και εκτός των αναφερομένων ωρών λειτουργίας του γραφείου.

Για κάθε ανάγκη σας στον χώρο της αγοράς ακινήτων θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

Loading...